Poštovani, hvala Vam na iskazanom interesu za storimet.com.

Ovaj projekt je trenutno u fazi razvoja i jedva čekamo da zaživi. Na site-u će se moći pretraživati priče (s naslovom, kratkim opisom i slikama), te ćete moći poslati LIKE i zahtjev za sastanak sa osobom koja Vam može ispričati tu svoju priču.

Također ćete moći otvoriti profil i objaviti svoje priče, te u slučaju obostranog interesa za razmjenom priče s drugom osobom ćete moći dogovoriti sastanak uživo ili online, bez ikakve naknade, potpuno BESPLATNO. Teme priče mogu biti raznovrsne kao npr. putovanja, život vani, poslovni projekti, karijera, šoping, automobili, sport, glazba, filmovi, zdravlje, politika, filozofija itd… Vjerujemo da svatko ima za ispričati neku zanimljivu priču bilo to radno iskustvo, studiranje, pročitana knjiga, hobiji ili iskustvo s nekim proizvodom. Nemoraš biti svjetski pustolov kao Indiana Jones :- D

Do tada molimo da nas podržite i time potvrdite interes za buduće korištenje ovakvog prvog Story Dating sitea. Dovoljno je u nastavku ostaviti Vaš email i obavijestit ćemo Vas kada storimet.com bude LIVE.

Molimo uz to LIKE i SHARE naše facebook stranice.

Što Vas bude više, imat ćemo veći poticaj da što prije dovršimo site.

Hvala,

Tim Storimet.com / Sinkrosfera udruga